sedih

mommy pernah tak rasa tiba2 sedih? . sedih sebab teringatkan alahan, nak makan takde selera . tapi lapar.. pada masa yg sama pinggang sakit sangat. nak tido semua posisi tk kena . dgn mulut mual2 nk muntah tp tak termuntah... perut tk selesa sgt .last2 air mata keluar berderau ? tk tahu kenapa sebak sgt ?

23 Balas

Sama. Smpi kena warded. Muntah byk sgt smpai pedih dr tekak ke ulu hati. Mkn ke minum ke rasa seksa sgt. Pastu da discharge igtkan da ok. Ni baru je kena balik muntah2 smpai keluar lendir warna coklat gelap tu. Rasa nak giveup sgt2. Allahu. Hari2 doa mintak segala rasa alahan ni hilang.