sedih

mommy pernah tak rasa tiba2 sedih? . sedih sebab teringatkan alahan, nak makan takde selera . tapi lapar.. pada masa yg sama pinggang sakit sangat. nak tido semua posisi tk kena . dgn mulut mual2 nk muntah tp tak termuntah... perut tk selesa sgt .last2 air mata keluar berderau ? tk tahu kenapa sebak sgt ?

23 Balas

sy sedng mglami tu..tk thn rsenye..lapar tp ble makn muntah..nk msak tuk suami pon xleh..kdng2 ksian suami blik2 kje dia yg siangkan ikan smua.😭😭 sebak rse..