sedih

mommy pernah tak rasa tiba2 sedih? . sedih sebab teringatkan alahan, nak makan takde selera . tapi lapar.. pada masa yg sama pinggang sakit sangat. nak tido semua posisi tk kena . dgn mulut mual2 nk muntah tp tak termuntah... perut tk selesa sgt .last2 air mata keluar berderau ? tk tahu kenapa sebak sgt ?

23 Balas

Sama mcm sy dulu alahan nak² dkt 6bln kandungan.. apa makanan pun tak lalu.. bila paksa makan.. deras airmata jatuh 😅😅😅 Skrg dah nak masuk 8bulan selera dah ok