sedih

mommy pernah tak rasa tiba2 sedih? . sedih sebab teringatkan alahan, nak makan takde selera . tapi lapar.. pada masa yg sama pinggang sakit sangat. nak tido semua posisi tk kena . dgn mulut mual2 nk muntah tp tak termuntah... perut tk selesa sgt .last2 air mata keluar berderau ? tk tahu kenapa sebak sgt ?

23 Balas

Sy pun sama tengah Rasa skrng ni sakit pinggang + perut yakmat ... Nk mkn pun xlalu then penyudahnye nngs n nngs husband pun dh pening xtahu nk buat ape ... Before this xde pulak mcm ni, skrng dh 19weeks+ baru terasa 😭😭 ... Doakan sy kuat ye mommy semua