Hb low pnt

Hi mommy I da penat mkn ubat Dari klinik Dari zincofer smpai tukar yg 4 bradik tu..result still xnaik malah drop adalah..hari2 mkn sayor n any zinc yg tinggi tp still xdpat result yg bgos..pntla..smpai doc ckp sy xmkn ubat..sdeh tau kne tuduh MCM tu..

29 Balas

Hi mommy. Saya dulu minum susu kotak tu hari hari. HB maintain 12. Tapi kena hati-hati sebab susu boleh tambah berat, segelas sehari cukup. Semoga mommy dipermudahkan urusan ya