anak taknak tidur di tilam

Mommy ade pengalaman x baby taknak di bedung dan taknak tidur di tilam. Dia nak tidur atas dada kita je bru dia boleh tidur.. kalau duduk dekat pengasuh mmg dia x boleh tidur. Baby bru berusia 2 bulan 14 hari. Ade tips x nk bg dia tidur atas tilam dengan lena

13 Balas

bby sy nk masuk 3 bulan dh, awal2 die suke tdo meniarap,pastu xnk dh,nk tdo atas dada,lama2 bosan agaknye nk tdo pesen lain pulak..sy bedung,ok la awal2, pastu xnk pulak..sekarang tdo ok je ats tilam..xnk berbantal..pukul 2 3 pagi die x bgn tp mengeliat xtau nk ape,angkat letak atas lengan,tdo bwh letiak,sampai subuh..lenguh..😆 klu siang hari kdg2 tdo dlm buai,time xnk tu mmg bwh ketiak la...nk kne peluk tu da mcm nk masuk dlm perut balik😄