Baby kuat tidur

normal ke baby 7 bulan nak tidur je kerja dia?? dia akan tidur 1 1/2 jam - 2 jam, bangun main paling lama boleh tahan 2 jam, lepas tu dia nak tidur balik. kalau siang tu dia akan tidur 3 kali. malam pukul 9-10 dah tidur.. 🧐🧐 sebab dia nak tidur dekat rumah je, kalau bawa jalan mesti merengek meragam dia taknak tidur dalam kereta. so jadi susah kalau nak keluar. ke sebab dia baby pkp. hehe#ingintahu

2 Balas

ank sy bb pkp jgk..smpai sekarang xnk lngsung ngn sape2..bile tgk org bt muke sedih pdhl wan ngn tokki die..mak sedara pak sedara..ikutkan tiap mnggu jumpe..skrg umo masuk 11 bln..xleh bernggang lngsung ..

sama macam anak saya, taknak berenggang langsung, jenis nak berdukung je. kalau kita letak dia kat bawah confirm melalak