stress dgn alahan

Hi mommies. Sy dah 8w. Lately ni alahan jd makin teruk smpai sy tknk mkn n minum ape2 langsung. Bila makan ke minum ke mesti keluar balik sampai lah sy sakit dada skrg ni. Apa nak buat ye? Sy dah tak larat sangat2 nak hadap alahan ni lagi.

15 Balas

Kalau tak makan lg teruk jadinya sis. Angin masuk dan rasa lg mual. Sis kena makan juga walaupun kuantiti sikit. Dulu sy mcm tu sy minum tomyam. Rasa lega sikit. Sis try la