Alahan Teruk

Hi mommies. Sy dapat alahan teruk. Tak lalu makan dan minum. Selalu sakit kepala dan tak larat bangun. Sy juga kerap muntah dan perut berangin. Ape patut sy buat ? Selalunya berapa lama alahan akan berhenti ?

1 Balas

sy sampai skarang 19w masih ade mual dan muntah tu.. depends org juga.. ade yg kejap.. ade yg lama.. ade yg kejap, then nnti dtg semula.. bab perut bergas tu memang normal.. ermm kalau x tahan mual2 ni boleh ke klinik mintk ubat.. walau pn ubat tu xde la mbantu sgt..

4y ago

most welcome