Takde alahan

Normal ke tak de langsung alahan ? 😅 bukan nak mintak tp itu lah rasa mcm biasa sahaja.. skrg 8w klu ikutkan lah… sb pengalaman anak first mmg alahan teruk lah.. sampai tk boleh makan.. ni syok pulak makan 🤭 smpai rasa fikir eh pregnant ke ni 😅

2 Balas

I pun takde alahan, doktor ckp hormon balance sbb tu xde alahan. And it’s normal.

9mo ago

Oo..sbb hormon balance ye sis. Sy smpi 8 wks je heaven. lps 8 wks tiba² perut sebu. Bila perut rasa sebu/kembung mula la rasa loya dtg

normal sy msuk second pon sama hehe

9mo ago

Alamak 😅 hehehe tp dpt merasai dua dua lah… sy anak first mmg alahan teruk sungguh.. itu y skrg ni mcm mimpi pun ada rs 🤭 tp tak tahu la kot masih baru lg