t.pantoprazole 40mg

Sy ada gastric dan alahan teruk sampai bila makan / minum mesti akan keluar balik..bila pergi klinik Dr bagi ubat ☝️.ade ibu2 yang pernah makan ubat ni juga tak? Kandungn 10 minggu.

3 Balas

doktor ada bagi saya ubat gastrik yg cair.. saya makan yg tu.. okay juga.. yg penting jgan lmbat makan .. usahakan awl bngun untuk telan makanan.. jgn banyak .. sikit sikit je.. sbab perut gastrik ni tak mcm perut biasa.. sensitif..

Sis cuba consult doctor lain. Sbb hritu ada pharmacist kata pantoprazole 40mg x sesuai utk pregnant lady

3mo ago

yeke..bila dah telan..fikir je, harap baby ok je dkt dalam..huhu

Kalau sis da bagitahu doktor yang sis mengandung saya rasa tiada masalah nak makan.

3mo ago

ade bagitahu Dr. , tapi bila google jwpn tak meyakinkan,jadi risau je..terima kasih ye sis