stress dgn alahan

Hi mommies. Sy dah 8w. Lately ni alahan jd makin teruk smpai sy tknk mkn n minum ape2 langsung. Bila makan ke minum ke mesti keluar balik sampai lah sy sakit dada skrg ni. Apa nak buat ye? Sy dah tak larat sangat2 nak hadap alahan ni lagi.

15 Balas

Normal sis ,Saya aritu 14weeks baru alahan beransur hilang ..16weeks baru blh mkn mcm biasa ... Pnh dlm Dua Hari Saya tk mkn ..last² mngidam nk mkn Maggi asam laksa , mmg lembik bdn Masa tu ..

4y ago

Sy harap sgt alahan ni hilang nanti, mmg dah tk larat sis. Nk mkn ape pun payah smpai gastrik terus. Sabar jela hati