stress dgn alahan

Hi mommies. Sy dah 8w. Lately ni alahan jd makin teruk smpai sy tknk mkn n minum ape2 langsung. Bila makan ke minum ke mesti keluar balik sampai lah sy sakit dada skrg ni. Apa nak buat ye? Sy dah tak larat sangat2 nak hadap alahan ni lagi.

15 Balas

Normal sis mcm sy susah nak telan makanan cuba sis banyakkan makan buah kalau makanan yg sis makan tu tak dpt nak telan. Saya amalkan makan buah banyak2 masa alahan teruk kalau makanan berat sy mkn berapa suap je boleh. Nanti makin lama isnyaAllah senang nak makan

4y ago

Tula, mmg sy mkn buah je. Tu je yg bole mkn walaupun pastu muntah balik.