stress dgn alahan

Hi mommies. Sy dah 8w. Lately ni alahan jd makin teruk smpai sy tknk mkn n minum ape2 langsung. Bila makan ke minum ke mesti keluar balik sampai lah sy sakit dada skrg ni. Apa nak buat ye? Sy dah tak larat sangat2 nak hadap alahan ni lagi.

15 Balas

Better sis jmpa dokter.. Mgkn dokter blh bg ubt atau pun tamba air .

4y ago

Da jmpe doc tu pun sbb gastrik. So doc bg ubat angin dgn tahan muntah. Tp tetap muntah gak. Haih