Alahan teruk

Mommiess, nk tanya. Saya baru 7 weeks dan alahan teruk sgt. Makan je muntah, minum air je muntah, naik kereta pun muntah. Ada cara ke atau makanan apa yg boleh kurangkan mual2 dan sakit kepala ni? Ubat doc tk jalan 😢 sampai longlai badan saya.. saya takut kalau tk makan kang kesian dkt baby. 4 tahun saya dan suami ttc 😢

10 Balas

ya Allah sy pun mcm tu sis,, skr ni kalau makan tolak Ngan air tu jer lah usaha. bangun pagi terasa sangat lapar time tu lah baru boleh makan nasi lemak, siang buang