Alahan sampai akhir

Siapa sini dah 35 weeks alahan makin teruk . saya asyik muntah darah je bercampur makanan . kadang minum air masak pun muntah . tak makan pun muntah .. makan pun muntah . Risau bby dekat dalam je .#firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Allahuakbar...ciannye sis...cabaran sis pegnen first baby...sis de bgtau doc yg check up sis monthly x ? takut sis dehydrate...Cian sis n bb dlm perut... em kalau sis risau...sis jmpe doctor tuk dptkan rawatan ye... insyaAllah demi keselamatan sis n baby❤️sy doakan smoga dipermudahkan urusan sis 🤲❤️