sakit kepala teruk dan muntah

Hi mommies , saya pregnant 6weeks skrg kerap sakit kepala smpai kepala rasa nak pecah , bila makan je kepala jadi sakit and muntah berterusan non stop smpai perut pun pedih . ada ke cara utk kurgkan alahan . makan ubt pn tk jalan #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Sama saya. Saya tengah alamni skrg. Saya lawan. Saya paksa diri saya untuk makan walaupun semulut dua. Sebab memikirkan anak dalam kandungan. Sis kena berani mencuba makanan apa yg sis boleh telan. Sis blh cuba makan moi kosong dulu & buah oren. Harap membantu. #firstmomtoo :)

saya pun sdg alamai benda yg sama sis.. sy mkn pun sedikit² je.. ulu hati sakit,pening,rasa nak muntah je trus,sy mkn jeruk asam kurg skit rasa mual tu..

7mo ago

yeke sis hmmmm sakit kannn smpai tk larat nk buat pape