Alahan Teruk 😢

Hi mommies! Boleh share tak macam mana kurangkan alahan? Saya makan je muntah. Minum pun muntah. Tak sampai 10mins makan, terus muntah. Dan perut rasa angin je. Ada ke cara kurangkan alahan dan kurangkan kembung perut? #firstmom #pleasehelp

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

bnykkan minum air y suam..bgn tido pg sblm mkn tu mnum dlu air suam.awk mkn ambik kuantiti y sikit tp kerap.elak mknn y pedas.. berlemak..berminyak.kdg atas badan msg2 kne try n error bab mkn n mnum ni..sbb ada mom y blh mkn mknn tu tp ade mom y xblh mkn mknn y sama.cri mknn Sunnah buah2 kering pun elok xbg loya

Baca lagi
4mo ago

Okay noted. Terima kasih🙏🏻

Ambil magnesium oil jenama elementz sapu di kaki. Dan amalkan minum baobab. Boleh cari di shoppe ya. Alahan terjadi sebab kekurangan mineral penting. Jadi memang kena pakai magnesium oil. InshaAllah awak akan lebih baik dan stop alahan.

4mo ago

Okay new knowledge ni. Baru tau sebab kurang mineral tu. Terima kasih🙏🏻