Pakaian Waktu Hamil

Hello Mommies! Mana satu pakaian yang anda selalu pakai sewaktu hamil??? Kongsikan jawapan anda dengan kami di ruangan komen, OK!

Pakaian Waktu Hamil
1104 Balas

masa checkup kkia ja pakai blouse ngan sluar, hari lain lagi selesa pakai dress ☺️

Sluar and tshirt sbb husband xbgi pakai dress tkut menampakkn aurat sebab smua kembang

baju husband selesa sebab besar..baju sendiri Tak pakai😁😁😁 seluar track suit

Seluar dan tshirt.. tp kali ni suka yg longgar². Besar².. nasa no 3 suka ketat².

Seluar dgn t shirt. Sya tk suka pakai dress😂susah naik moto sebb sya tkde kereta

Lbih selese dress kalau pakai tshirt pn ngn kain batik...seluar xselese dah...

Saya suka pakai dress..tp suami lebih suka saya pakai seluar& baju yg sesuai..

sy lbih ske pkai sluar..tp pkai tshirt yg bsr @blouse mngandg..snng nk bgerak

Currently is t shirt and pants because stomach not very big yet. Just 22 week

Seluar dan tshirt tapi nak cuba pakai dress bila perut dah besar nti 😁😁