Pakaian Waktu Hamil

Hello Mommies! Mana satu pakaian yang anda selalu pakai sewaktu hamil??? Kongsikan jawapan anda dengan kami di ruangan komen, OK!

Pakaian Waktu Hamil
1104 Balas

Dresss, kalau pakai seluar jadi masalah masa kat tandas 😂😂😂😂😂

Prefer dress wpon pakai dua2 😅 Rasa rimas tang perut klo kena seluar tu.

Ikut keadaan baby bump..tapi kebanyakan masa,pakai seluar dengan T-shirt..

Saya kalu kat rumah, pkai kain batik n tshirt je. jarang2 pkai seluar.

More to dress. Hubby tak bagi pakai seluar since dah masuk 8 bulan ni.

Dress.. x slesa pakai seluar even sluar tu khas untuk pregnant mom😂

Kalo keluar sy pkai jubah..lbih selesa.. dkt umh.. k.batik n tshirt..

sluar n tshirt. .tpi yg longgar la .. bedal bju sluar suami ..hahaaa

Dua² sis pakai😊 .. ikut atas keselesaan lah❤️

selesa pakai kain batik.. nak keluar pakai seluar & Baju mengandung