Makanan Laut Sewaktu Hamil

Selamat pagi! Mommies, ada makan makanan laut tak sewaktu hamil? 🦐🐙Mana antara makanan laut di bawah yang anda gemar makan sepanjang kehamilan? Kongsikan pilihan anda dengan kami dan pengguna lain pada ruangan komen di bawah, OK!

Makanan Laut Sewaktu Hamil
256 Balas

Sebelum mengandung memang giler² suka makan udang. Tapi selepas tahu diri mengandung memang tak nak sentuh udang. Tapi suka pula kepada sotong. Hahahahah. 😆

sotong dan udang...wlaupun allergic pada udang..tp masa mngndung mmg minat gila nk mkn mkanan laut..

Semua i mkn. Time pregnant mmg kuat mkn & kerap Laparrr jer, mmg best enjoy 🤭😂

teringin nak mkn fresh oyster tu. boleh ke kalau early pregnant.

Udang Tiram Sotong 😄😄😄 kali ni hamil tak suka mkn ikan😆

sy suka udang laut... udang kolam xblh la pula..terus loya bila bau

Semua rasa nak makan, especially shell seafood. Tapi ditahan 😭

Sotong & udang. Tpi jarang2 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

semua tk mkn sejak preggy ni.. dulu punya la suka hehehehe

udang udang udang hahaha hari hari udang goreng tepung