Cara Pembayaran Anda Sewaktu Berbelanja

Selamat Pagi! Kalau berbelanja barangan dapur atau apa-apa, mana satu cara pembayaran yang anda gunakan?💳💶 Kongsikan jawapan anda dengan kami di ruangan komen, OK!😉

Cara Pembayaran Anda Sewaktu Berbelanja
103 Balas

Debit kad & duit suami....sbb sy suri rumah, so x ada pndapatan, tp klau ada wang tunai sy sorok2 n simpan🤣🤣🤣...bila perlu sy kluarkn

1. QR Pay 2. E-Wallet 3. Debit (Paywave/Pin) 4. Online Transfer 5. Cash (Last Option) 😂

Selalunye tunai..tapi sejak pkp ni lagi selesa bayar guna swap je..

e wallet.. especially grabpay sbb banyak rewards 😂

Wang tunai! Sbb suami bagi semua duit gaji kat kite.

Kad debit, tapi kalau amaun yg kecil guna cash je

Wang tunai debit card credit card duit suami

Debit kad dan duit husben😂😂😍😍✌

Kredit kad suami n duit suami.😄

QR kod , wang tunai gn debit kad