Alahan Anda Alami Semasa Hamil

Hello Mommies! Ibu-ibu yang tengah hamil, ada alami alahan? ?Haa, alahan apa tu? Buat yang pernah hamil sebelum ni pun mesti ada yang alami juga kan!? Jom lah kongsikan dengan kami dan pengguna lain alahan yang anda alami sewaktu hamil. Kongsi di ruangan komen, ya!

Alahan Anda Alami Semasa Hamil
252 Balas

Alahan saya tolak makanan, jadi tak suka pada makanan sebab tiba2 rasa mcm geli, saya lemah sgt kalini, bila berdiri rasa nak jatuh, tak boleh berdiri sekejap, kena banyak bed rest, plus saya bru je misscarriage first pregnancy twins bulan 3 haritu, sekarang ni second pregnancy, doakan kandungan saya sentiasa sihat, saya tetap cuba makan juga walaupun tahu akan muntah balik😭and plus saya mmg ada ekzema, so alahan gatal2 pun dah berjinak sekarang, doakan saya kuat🤲🏻