Alahan Anda Alami Semasa Hamil

Hello Mommies! Ibu-ibu yang tengah hamil, ada alami alahan? ?Haa, alahan apa tu? Buat yang pernah hamil sebelum ni pun mesti ada yang alami juga kan!? Jom lah kongsikan dengan kami dan pengguna lain alahan yang anda alami sewaktu hamil. Kongsi di ruangan komen, ya!

Alahan Anda Alami Semasa Hamil
252 Balas

Shower cream biasa guna tak boleh nk guna dah sebab x boleh bau yg tu. Siang² berselera sangat. Bila malam selera ke laut. Makan buah² mcm tu je. Bau ikan bakar pun boleh jd x menyenangkan. Perut angin. Bau deodoran yg suami biasa guna pun jd x menyenangkan jugak 😅. Serba tak kena jadinya. Baru 8 weeks. Harap semua ok² je dan selamat sampai ke bersalin nanti utk saya dan semua yg sedang pregnant sekarang ni 😊