Selalu berhias waktu mengandung?

Hi mommies😍 Ada ke yang dekat sini selalu berhias sewaktu mengandung?🤔 Orang tua-tua kata kalau selalu berhias ni biasanya mengandung anak lelaki tau😅 Apa pendapat mommy?👇 😄

Selalu berhias waktu mengandung?
39 Balas

Biasa yg suka bergaya or npk mcm cantik je mengandung anak ppn..kalau mcm serabut je npk pakai apa pun biasa anak lelaki

xde makna laaa...🤪 prgnt baby boy smpai bos ckp npe la muka staff aku ni cm mati laki😂😂 nsib ad mask. cover

4y ago

ok ne ngam betul..nurse di kkia time saya pregnant 1st baby..dia siap cakap..ak ne tua dari ko..tapi kenapa nampak ko yang ketuaan ne?🤣🤣

first dulu mlas sgt na brsiap.. na mndi msuk bilik air pon jd mlas.. da msuk 26 week ney rajin plak brhias..

Mitos kot. Tak pasti. Masa pregnant, saya malas bersiap, malas makeup. Tapi mengandung anak lelaki 😂

entah la. tp sejak2 pregnant ni mmg tak minat nk mekap2. lg2 skrg musim covid. bertopeng manjang 😂

hamil first bsiap pkai bedak gincu, dpt ank llki, hamil kli ni mls sgguh2, bla scan pompan, 😁

mitos. sbb sy pregnantkan bby boy sama je dgn bby girl sblm ni, xde rs nk berhias pun.. hehe

Tak pasti, tapi masa saya mngandung babyboy memang slalu juga saya beli baju baru

ye ke..selalu org ckp, kalau selalu berhias ni.. mengandung anak pmpuan😁

klau sy mngandung bby girl lbih ska berhias.. bby boy agk selekeh 😂😂