Selalu berhias waktu mengandung?

Hi mommies😍 Ada ke yang dekat sini selalu berhias sewaktu mengandung?🤔 Orang tua-tua kata kalau selalu berhias ni biasanya mengandung anak lelaki tau😅 Apa pendapat mommy?👇 😄

Selalu berhias waktu mengandung?
39 Balas

Saya lahir anak perempuan... Hee.. Bulu mata mcm pakai mascara rohina🤭

mitos je. ms preggy tak kira boy @ girl muka breakout. mls nk makeup

Mitos sy yg xad mood nk brsiap scan 3kli boyy terng2 nmpk bird..

mitos...muntah trk2 masa mengandung mn nak hias2...letih je...

tidak...sy pregy anak laki malas nk makeup2...

ntahla..sme je kot ..mitos

Bkn anak perempuan ke

Tak semestinya..

Mitos kot

Mitos je