baby boy/baby girl

Hai..saja nak kongsi cerita...selalu dgr org dulu2 cakap kalau suka berhias ni mengandung anak perempuan...kalau malas bersiap anak lelaki....sy skg tgh pregnant anak sulung...mmg malas gilaaaaa nak bersiap..kalau g kenduri tu rasa mcm nak pakai tudung sarung mak2 j e??....keluarga belah suami pon ramai lelaki...belah saya ramai perempuan...so skg xsbr nak tggu scan gender dia...teringin gigirl sebenarnya...tapi xpelah mana2 pon ok...janji sihat...

2 Balas

Sy bby boy mls buat kerja rumah😆 rmh mmg tggg langgang. Bhias tu kdg rjin, kdg lntak lh pkai tdg sarung. Tpi so far kulit muka ok, xda naik jerwat

Saya baby boy, ada masa malas bersiap ada masa rajin. 😌