Tips Ibu hamil mudah membuang

Hi mommies² semua...ada tips tak macam mana nak membuang...saya dah pregnant 5 week...dah berapa hari tak membuang..rasa tak selesa sangat...kalau makan pisang, betik, pun still tak jalan...perut kadang rasa memulas tapi tak boleh membuang...ni pun rasa berangin jer perut, kembung buncit lagi...huhuhu help me ??

19 Balas

Alhamdulillah. Sy skng dh 34week xpnh lgi kne sembelit walaupun sy jarang mnum air masak (faktor loya) 😅 tp sy amalkan vit c dri amway mmg sngt berkesan melancarkan pembuangan. Juga neutral kn garam dan gula yg lbih semasa pengambilan (elak GDM semasa hamil) Jika berminat dan ingin mncuba boleh la ws saya. www.wasap.my/60183546732/bioCplus

5y ago

in shaa Allah sis..t sy try..tq sis bg tips 😊