36 weeks diarrhea & signs of labor

hi mommies, pukul 3pagi tadi rasa macam perut memulas and then dapat macam period cramps.. asyik nak kentut je. then I pergi toilet untuk membuang. memang susah nak membuang lately ni, tapi tadi 3 kali membuang cirit. perut pun rasa ringan je daripada semalam tak rasa sesak dah. even lepas membuang still ada sikit cramping. this morning membuang again. adakah ini tanda² nak bersalin?

1 Balas

Iya. Tanda bersalin dah tu, ada ibu yang memang akan cirit-birit sebelum bersalin. Cramp macam nak period pun tanda juga. Better pergi hospital, takut jalan dah buka.