Sukar membuang

Hi mommies. I’m 21 weeks. Sy dah nak masuk 3 hari tak membuang. Oren, prune, mangga, semua makan dah. Air pun banyak minum. Even dah mkn pelawas lactulose pun still tak rasa nak memulas. Sebu rasa perut. Ada yg sama jgk ke mcm sy ni 😢

2 Balas

kalau ad rasa perut sakit sangat bolee refer klinik ye sis..Saya haritu kena macamtuu refer hospital terus kena warded 4hari.Dieorang bagi pelawas n ubat sembelit xjalan last2 doc bagi edema.Tapi kena dapatkan nasihat doc dulu sebelum guna edema nie..

minum yakult