Tips Ibu hamil mudah membuang

Hi mommies² semua...ada tips tak macam mana nak membuang...saya dah pregnant 5 week...dah berapa hari tak membuang..rasa tak selesa sangat...kalau makan pisang, betik, pun still tak jalan...perut kadang rasa memulas tapi tak boleh membuang...ni pun rasa berangin jer perut, kembung buncit lagi...huhuhu help me ??

19 Balas

sy so far dri awal prggy smpai skrg dh 26weeks,lancar je .. setiap pg kalau x mbuang, mmg xsah 😅

4y ago

Ikutlan sy sebelum pregnant pn problem nak membuang...kalau makan betik ke pisang, minum air lemon pun sama still tak mahu gak...kene try yg len gak ni...😂