Hospital Kerajaan

Mommies yang pernah bersalin di hospital kerajaan, jom kongsi pengalaman anda!

Hospital Kerajaan
123 Balas

Dari pengalaman saya, saya lebih selesa bersalin di hospital kerajaan sbb 1 st layanan. Mmg xblh nak bandingkan dgn swasta, terutama makanan. Utk keseluruhan bersalin di hospital kerajaan sgt2 bagus. Nurse pun ok. Saya pernah dimasukkan ke hospital tentera di wangsa maju. Dekat sana service mmg terbest, yg layan pun semua doc pakar. Kalau ada doc terlatih pun hanya tgk dan update je. Apa2 selagi kita tahu apa yg nak buat dan tidak menyusah nurse or doc. In sha allah korang akan dapat layanan yg baik.