Due date JUNE 2020

Hi Mommies ?? Siapa kat sini due bulan june? Ada yang dah selamat bersalin ke atau masih menunggu hari? ?

27 Balas

Sy due 23/june. Ada GDM pula tu. Kena serah diri 22hb klu baby x keluar lagi. Harap sangat baby keluar dlm masa terdekat ni. Skrg dah masuk 38weeks 4days.

4y ago

InsyaAllah. Moga Allah permudahkan semuanya. Aminnn. Saya pun ada GDM. Doc kata paling lewat kena bersalin masa EDD. Nervous juga ni. Hihi

Saya due 20/6 tapi belum ada tanda2 lagi ni. Si baby masih nak berkepit dgn saya tak nak keluar. Minggu dpn dah kena hantar diri kalu masih tak ada tanda juga.

4y ago

Betul. Hheheh. Mommy dia yg dah tak sabar nak jumpa dia ni. Jehhe. Mudah mudahan Allah permudahkan nanti. Aminn

Due minggu depan tpi sakit dh rase bukaan bru 1cm dua tanda dh kluar tpi doktor suh blik jgk. Xthulh rase mcm nak nangis nk meraung smua ad.

4y ago

InsyaAllah. Moga Allah permudahkan urusan bersalin para ibu. Aminnn 💕

Saya tngh tnggu hari.. 17 ni kene admit gdm on ubat.. doakan saya ya mommy.. hrap baby keluar sendiri tanpa di paksa

4y ago

Aminnn tq mommy

sy due 14/6 sabtu nie dah kene admit sbb ade kencing manis... doakan sy dipermudahkan bersalin... sy n baby sehat

4y ago

Aminnnn. Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin & baby and mommy dua2 sihat. InsyaAllah 💕

Saya due 15/6.. alhamdullilah dah selamat bersalin secara czer..hari yg ke 11 dah..

4y ago

Tahniah mommy 🎉🎉🎉 doakan kami juga ye dipermudahkan segala urusan bersalin. 🤗

Saya😊due 17/6. Menunggu hari. Harini dh masuk 39minggu 2hari

4y ago

😍🥰

Alhamdulillah da slmt bsalin 2.6 jam 1.11pm...bby boy...

4y ago

Alhamdulillah, tahniah puan 🎉🎉🎉 doakan kami pula ye. Nervous. Hehhe

Sy 25/6 due tunggu Hari je .harap sgt baby keluar sebelum due .

4y ago

InsyaAllah Aamiin .

sy due 10.6..tp masi belum bersalin.. dah overdue 😌

4y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin. InsyaAllah, aminnn