Due bulan june

hi mommies, ada mommies yg due bulan june dah bersalin ke ? makin berdebar pula rasa next month nak bersalin. due 24 june tpi kemungkinan bersalin awal kutt sbb sy gdm makan metformin . doakan persalinan sy next month dipermudahkan ☺️ #firstmom

14 Balas

Sy pun due Jun.. 17jun..Ada GDM jgk tapi on diet tgh kurangkan makanan manis n cuba elak makan lewat malam.. Kadang2 malam x makan berat cuma makan buah yg kurang kandungan gula.. Harap2 sy x perlukan ubat la dan bole deliver Jun tu.. Cumanya skrg ni sy dah x larat sgt nak berjalan dgn keadaan sarat ni.. Berat pula naik byk.. Dulu sblm preggy 52kg skrg 70kg mmg rasa berat betulla badan nak berjalan.. Hmmmm... Xtau la akan bersalin awal ke ikut due.. X larat sgt dah rasanya ni 😓

Saya due 11/6. Ada gdm juga tp on diet control. Sama la makin berdebar bila dh dkt. Dlu asyik merungut je lama nya lagi nk tggu baby keluar. Skrg dh dekat takut pula rasa. Checkup pun dh makin kerap. Harap2 baby keluar cukup bulan and boleh bersalin normal. Semoga urusan kita dipermudahkan nanti. Amin.

Sy due 29/6 tapi kena electve czer sebab baby ivf plus ad previous scar . Doakan sy jugak kemungkinan kena beranak awal 😂🤣 . Lg 2minggu nk jumpa doc untuk decide tarikh 😫 . Baru nk beranak normal tapi takpaa laah mna yg terbaikkk

due sama 😭 sekarang kerap sangat makan megi / ramen / megi pedas gila 😭 mcam mana eh nak elak, dah cuba tahan tapi bila tak dpaat makan tu rasa badmood seharian 😭😭😭😭

2w ago

sama sis. makin dkt nak bersalin, makin kuat pulaa nak makan maggi la. benda manis2, kalau tk sentuh mood tu kelaut pulak 😅😅

bertenang,rileks..jauh lg..hihi..buln may ramai lg x bersalin..minta doa byk²..bg bby kluar ckup buln,matang..klu kluar awal sgt pn x sesuai..premature🤭🤭

sama la dgn saya sis,saya due 22 julai tpi kemungkinan bersalin awal jugak sbb saya gdm sama mcm sis makan metformin jgk..

semoga dipermudahkan sis..sma due kita bln depan..Sya 13/6 ada gdm jugak rasa tulang ni dah merengang mybe awal juga nnti

Semoga dipermudahkan urusan bersalin dan sis sihat mental fizikal dan rohani. Ameen ya rob

hi mommy to be . same la . sye 21june . moga dipermudhkan urusan bersalin semua ....