Due June 2023

Hi mommies ada tak yg due June sama saya? Ada yg dh bersalin ke ? Saya due date 22/6 🙋🏻‍♀️ Excited #firstmom #firstbaby tapi dalam masa yg sama excited & nervous

23 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Saya due 26/6 tpi kne serah diri warded 18/6. tanda2 bersalin pon dh ade cuma bole tahan lgi. Cuma sakit pinggang & blakang sgt2. Tpi baby kerap mngeras smpai terasa sakit & senak. kiraan gerakkan baby sye masih monitar and okay tpi tak aktif sgt mgkin dh sempit. normal ke mcmtu?

saya 18.6 tapi belum ade tanda lagi,, just tido pusing kiri kanan tk selesa then asyik nk buang air kecil je,, contraction palsu sudah tentu😅

saya due 8/6/2023.. tapi baby x sabar nk tgok dunia yg fana ni.. 25/5/2023 dah bersalin 🤣 saya ckp kat baby.. dah kluar jgn mintak msuk perut balik tau 🤣🤣🤣

sy due esok 2/6 still tkde apa2 tnda lg . harap sgt2 bby keluar la sebelum 8/6 ni . klau tk kua jugak kk bg surat utk g hospital . doa kn supaya bby kua la cpt2

sy pun due 22/06/23 .. harap2 bsalin sblum mlebihi duedate yg d bgi 😄 brng semua dha hbis packing dlm beg.. x sabar nk jumpa baby nnti 🤗

21/6 nervous juga sbb first bby , last scan 36w4d bby 2.830kg😂 , xtaulah mcm mne ni nnt pantang dngn mntua plk mak sndri kt sabah huhuhuhu

12mo ago

Tu norml sis biasanya ank prtma mmng agak kcil dri ank yg lain

sy pon due 22/6.. 9/6 ni dah kne serah diri sbb gdm on ubat.. harap2 smpat la bersalin sblum serah diri.. sbb skrg ni dah start skit2..

hi mommy 🥰 saya due date 18/6 . baby seronok lagi duduk dalam perut 😅 semoga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti ya 😊

Saya due 16/6 tpi blm ada tanda lgi,smoga smua urusan kita dpermudahkan utk bulan june nti,aamiin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 🥰🥰

sama sis sy due 21/6 blm ad trun tnda apa2 tp perut kerap sakit and sakit pinggang . smga d prmudahkan urusan kita . #firstmom

12mo ago

due kita sama sis..celah kangkang pn rasa berat je dh..nk melangkah pn rasa sakit