Due 23 June dah selamat bersalin 🥰

Alhamdulillah semuanya selamat. Successfully deliver a girl on 9th June. Syukur 🤲🏻 Gud luck mommies .. selamat berjuang 🫶🏻#pengalaman_persalinan

7 Balas

Alhamdulillah selamat berpantang awak . sy pn msih mnunggu turun tnda harap harini atau esok bby dah kluar . skrg dah 39w1d . due date lg 6hari sj lg . hrp2 tak over due🤲

11mo ago

Sy doakan sis cepat2 bersalin dan dipermudahkan urusan semua ya. Aamiin..🤲🏻

alhmdulillah syukur awk dha slmat bersalin sya 40week 1day still xda tanda nk bersalin ne . .mudh²an mlm ne @esok bby nk kluar lah sblm 18/6 dh kena serah diri pulak

11mo ago

Aamiin sy doakn urusan awak dipermudahkan 🤲🏻🤲🏻❤️

Boleh share tanda tanda awak nak bersalin?? Saya due 27/6 tapi belum ada tanda2 besar. Cuma baby mengeras dan mild contraction je

11mo ago

Sy normal dear. Anak sulung.. 4jam tahan contraction kuat dlm LR.. 10min teran .. baby keluar

Alhamdulillah slmt brpntang sis ❤️✨ , sy ni due 21/6 tp blm ade tnda lgi ank prtma org kta lmbt sikit tp sy plk risau hahhaha

10mo ago

Take care dear .. sama la kita anak sulung 🥰

Alhamdulillah. Due awak sama dgn saya tapi anak saya still enjoy lagi 😂. Doakan saya dipermudahkan segala urusan bersalin.

11mo ago

Sy doakan sis cepat2 bersalin dan dipermudahkan urusan semua ya. Aamiin..

selamat berpantang sist🥰sy due 21/6 tp bby masih hppy dlm perut . hrp2 tak over due . 🥺 doakan sy ya

11mo ago

Sy doakan sis cepat2 bersalin dan dipermudahkan urusan semua ya. Aamiin

Due kita sama tp baby sy sonok dlm peyut lagi🤣 ank first jgk. Xsbr dh nk jmpa baby

10mo ago

Take care dear .. sama la kita anak sulung 🥰❤️