Due date June 2020

Hai ibu2.. Ada tak due date bsalin June 2020? Saya doakan kita semua di limpahi kesihatan yang baik sepanjang mengandung dan bersalin kelak..

Due date June 2020
52 Balas

Insyaallah saya pun akan bersalin 27 jun 2020 semoga di permudahkan urusan semua, di berinkesihatan yg baik baby yg sihat amin

Hehehe lebih kurang..sy insyaAllah 15 June 2020..sy doakn semuanya dpermudahkan utk mom smua

21 jun 2020, sempat braya lg nih 😂, moga Allah permudahkn urusan mommy2 suma, Aamiin

Sama dgn saya. 13 June 2020. Hehehe. Semoga kita sama2 dipermudahkan urusan ❤

Saya due 14 Jun 2020..semoga kita dpermudahkan semuanya..aamiin 🤗

Aamiin...inshaAllah smga kita sma2 dipermudahkn urusan..sy due 02/06

In sha Allah 21june 2020, ngam2 tarikh lahir sya 😍

5y ago

😘😘

09/06 😊😊 semoge dipermudahkan semuanya💕

Confuse jap. Tgk gambar save the date nak kawin

5y ago

kita pinjam calendar plk . Hiji

Sama la kite jun 2020, puasa dah time tu 😁

5y ago

Lepas raya dah.. 24mei raya.