Unable to read Gestation

Mommies semua... Sy nak tnya ini adalah kehamilan ke3 selepas ectopic pd thun 2014 dan gugur pd tahun 2018. Alhamdulillah tahun ni lekat. Kalo ikut LMP kandungan da 5 wk 1 dy tapi tadi bila scan nampak kantung tp Doc x boleh nak baca measure kantung tu coz Doc kata logik sbb awal lagi... Ade x sape2 yg pernah mengalami mcm ni? FYI sy da 8 thun kahwin... Ini adalah kandungan kali ke3 dengan 1 tiub. Thank you Mommies

Unable to read Gestation
11 Balas

Scan ikut bwh lg jelas. Blh pergi klinik o hsptl swasta. Sy dlu x nmpk kantung jgak. Scan ikut bwh bru nmpk.