Npk Kantung Tp Mcm Kosong Blm Ada Heart Beat.. Risau LMP 16.7.19

Ada tak mommies yg mcm sy... Actual LMP Sy 16.7.19... 7.9.19 check upt double line tp satu Kabur ckit... Kalo ikut kiraan Sepatutnya da masuk 10w2d tp bila scan kelmarin 24.9.19 tp doc kata mmg npk kantung GS tp mcm kosong... Sukatan kantung GS pula 5w2d... Risau ??

1 Balas

Awal lgi kot mommy. Cuba tgu lgi 2/3 mggu. Inshaallah doa yg baik2

5y ago

Risau jg bila 1st scan doc private ckp mcm tu... Blm npk apa2 tp nti lg 2 week tgk.. Klo tkda bleeding... Sayu pula rasa hati dgr doc ckp cmtu.. Huhu