minta sokongan

Hello mommies sekalian.. nk minta sokongan mental.. anak saya nk masuk 9 bulan.. skrg ni byk sgt ragam dia.. kdg2 tak mau tidur siang, kdg2 asyik mengamuk, tidur nk mengempeng.. mlm2 pun bangun 2 ke 3 kali.. saya working mom jd kdg2 tu rasa stress sgt sbb penat.. saya perlukan support mommies semua ?

10 Balas

9bulan tu bby dlm fasa nk brmain bnyk dri tido sis . klau bby boy biase mmg kuat gayut . klau girl tngok pd bby . kne mtk tolg suami tenang kn bby skli sis . kdg dy bkn nk gayut tpi dy nk ajk mak dy brmain . ank prtama sy pon mcm tu dlu mse bby . nt da lme2 dy blaja sndri tido mlm . mmg dy msih main mlm2 . kdg kul 3pagi pon blom tntu mau tido . sy biase mati kn je lmpu semua dn tdk lyn dy . tpi tido2 ayam la . lame2 dy bosan dy tido sndri . jgn aja sgt dy gayut bila dy start merengek . dy merengek tu blom tntu tnde dy nk netek tpi tnde dy nk ajk mak dy main . sis bole cube lyn dy dlu sblm msok tido . brdiri kn dy . buat dy ketawe . lps tu bru bg dy susu . saba ye sis . mmg mcm ragam bby2 ni .

5y ago

Tulah ank saya boy.. suami ada tlg tp waktu mlm anak mmg cari saya nk gayut.. huhu tq sis