Macam mane nak naik kan HB?

Hi mommies ?Saye preggy 24weeks masalah nye HB saye makin low...Saye dah makan Maltofer, Jambu batu 2 biji 1 hari, Kerang, Sayur2 hijau tp HB makin low...Ade suggestion lg tak untuk naik kan HB? Ade yang suggest jus mamariam to macam takot nak minum...takot effect ape2 dekat baby..

21 Balas

Sya amalkn jus dailymom/delima & sarang buru g.. Buah jambu batu pon bgus.. Alhamdulillah baru 2mggu amalkn hb naik dari 11 ke 12..