Bersama Suami

Mommies, saya nak tanya, kalau bersama suami utk cepatkan bukaan, memang kena pancut dalam ke? Ataupun bersama mcm biasa tp kalau pancut luar pun masih boleh bantu cepatkan bukaan. Sy nk cepatkan bukaan dgn cara kerap bersama suami tp kami berdua decide taknak pancut dalam takut effect pada baby. Tapi tak pasti, cara ni membantu cepatkan bukaan atau tak - kalau pancut luar?

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Air mani ada hormon & protein yg membantu contraction & bukaan, so kena lepas dlm..

Pancut dlm sis kalau nak cepatkan bukaan.

3y ago

Oo okay sis. Maksudnya kena pancut dalam lah baru membantu bukaan tu. Kalau luar, tak menjadi lah ye?