inginnn tahuuuuuuuu

mmy nk tnya kalau bersama dgn suami bole pancut dlm ke untuk bukaan bersalin ? ##ingintahu #bantusharing #37week

1 Balas

Boleh. Salah satu tips untuk cepatkan bukaan sebab air mani ni natural induce.

4mo ago

@Anonymous, jika awak tiada apa2 masalah kesihatan/kandungan, bila2 boleh je sebenarnya. Macam saya takde pantang bersama suami dari early trimester sampai lah 3rd trimester. Nak advice yang lagi tepat, rujuk dengan doktor awak.