Cepatkan bukaan

Haritu saye ade baca tips utk cepatkan bukaan kene kerap bersama dengan suami dan buang dalam. Start berapa week ye boleh bersama dengan suami untuk cepatkan bukaan ? Sebab saye kene serah diri 38 week. Sekarang pun saye seminggu sekali bersama dengan suami tapi tak buang dalam. Sekarang saye baru 32 week.

1 Balas

selalu nak dekat due date la, 37w kan da bole bersalin kan, so 36w keatas ke bole la bersama.