Hi risau terlebih due ada cara tk cepatkan bukaan selain bersama suami Sebb suami jauh😭 nk mintk

Bersama dan banyakkan berjalan.ada tk senaman mudah ygbolh cepatkan proses bersalin??

8 Balas

sye siap menari2.. beli bola gim, duduk gelek2 atas bola.. pastu g hospital kene seluk sbb false contraction, esk nye tu contraction btol dan beranak.

try buat senam kupu2 dgn senam gelek punggung atas katil tu . saya hari2 buat mcamtu sblom nk tidur . truih ada contraction . gudluck sis .

2y ago

hahaaha alaa senam yoga tu sis. boleh search utube senam untuk kontraksi . hehe 🤣🤣🤣🤣

jalan itik dan squat..buat slow2 ye kalau xde org monitor,takut terkehel plak.. buat 15-20minit then rest...

Saya naik turun tangga 7 tingkat dgn buat senaman kegel tiap hari. Esok tu dh beranak HAHAHA

2y ago

ya saya pun turun naik tangga esoknya terus bersalin

Sis suami x balik ke awk nk bersalin? Kuat nya awk sis

jln itik puan

2y ago

smngu sblum tarikh due..

naik turun tangga

aktifkan diri