Detail Scan - 23weeks

Hi mommies, saya akan buat detail scan waktu kandungan saya 23w nanti. Skrg 19w. Apa kriteria penting yang saya kena tanya doktor masa detail scan tu nanti ya? Cth mcm size bby, otak bby, air ketuban, etc. Boleh bg cadangan. Sy tanya ni supaya tak terlepas pandang kriteria2 penting masa detail scan. Boleh mommies tlg listkan tak?

4 Balas

Details scan 18-28weeks.. kalau boley pergi buT dgn ahli sonographer betul. Doc bukan kerja dia sbnrnya dia pon belajar dr sonographer...nk lg dtails dan pakar cr ahli sonographer

5y ago

Klu review ok blh je. ❤