Detail scan di klinik kerajaan

Tumpang tanya, saya ada appointment dengan klinik kerajaan untuk scan kandungan pada minggu ke 21. Doktor akan buat detail scan atau tak ye? Sebab saya dengan suami ada rancang nak pergi buat detail scan dekat swasta minggu depan. Masatu kandungan saya 19w+

6 Balas

p ja buat dkt swasta.. Dr dkt KK sy pon bgtau yg dkt KK mmnng xbuat details scan. buat details scan dkt dgn tarikh appointment ok jgk. kalau buat sehari sblm tarikh appointment KK, nnti dkt KK Dr xbuat dh scan.. dia tgok gmbar scan yg swasta tu then dia akn terangkn bnyk bnda lah dr gmbr tu.. ap² nk tnya.. tlis soalan sesiap.. nnti tembak ja bnyk2 soalan kt Dr

Kk tak buat ye detail scan. Sbab detail scan amik masa lama kang tak tertengo patient lain.. scan 21w tu biasanya doctor buat scan tengo air ketuban, uri camtu je.

Xada.. klu awak ada masalah br doc akan refer ke hospital jumpe pakar untuk detail scan..

Kk tak akn buat detail scan. Sila ke swasta untuk detail scan

Takde. Pergi private

Kk tak buat