Detail scan

Ada yang dah buat detail scan?xsbrnya sabtu ni bru nk buat..brpa harga detail scan y mummy buat?I cant waitttt.? scan dekat kk 19w,xnmpak lg jantina bby..sbb kecik lg.Hope dpt tgok nanti detail scan. 23w2d harini.

22 Balas

Sy buat kat klinik az zahra ampang. Harga sgt2 berbaloi. Sy sanggup dtg dari puchong utk details scan kat situ. Harga ikut hari, paling murah rm70 utk details scan kalau tak silap sy tapi hari sy pegi tu rm100 bagi sy ok lg sbb masa tu husband sy nak tahu sgt keadaan baby.

Dekat tempat sy, bt detail scan RM65 sahaja. Tp bt pun ttp xnmpk gender baby. Scan kk pun sama. Baby sorok2. Tp puas hati bt detail scan dpt tgok yg perkembangan baby semua cantik 😊 #baby sy girl. Org ckp klu suka sorok girl 😅

Saya buat di sonovision masa promo RM198, details scan+5D masa 22weeks. Bisa liat muka baby and gender saat itu. Sis klo ada ambil paket 3d/4d/5d jgn trll awal karena baby kulit blm tebal lg. Bagusnya 22-24weeks.

Br booking..sy amik yg detail scan 2D. Rm180. Klu yg detail scan (partial) 3&4D tu kena tggu mggu ke 25 nnt br bole buat..yg tu Rm160 kt tmpt sy..xpela sy buat yg detail dlu..lbh penting doc ckp dr yg 3,4,5D

Sy dah buat detail scan..rm150...detail scan+ 5d...skrg dah 38w1d.sy rasa soalan ni bru timbul ni..😅terima kasih smua ibu2 y mnjawab

4y ago

sy wsp dh awk tu..awk delete no tu

Saya buat detail scan masa 20 week. Harga dlm RM165. 😊 Tpi bagus la, dia bg gmbr scan, pastu video n gmbr scan dia bg dlm CD pulak.

saya buat detial scan harga 130 2d je.. da 2kali scan tgk jantina2 yg sama.. nanti nak scan kat kk nak tgk jantina nye sama ke tak

Ada tempat kalau puan rajin cari blh dpt free je sbb tujuan pengajaran....sy punya tempat next week scan rm109😊

Masa tu ada briefing percuma kat hospital azzahrah. Detail scan dalam 22-25 weeks. Cost dalam 180 rm

Details scan dekat bukit rimau, shah alam klinik aurora sekarang promotion 5D + scan details RM 130