Detailed scan

Hi mommies, ada tak yg pernah experienced masa detail scan doc cakap ada lebihan cecair dlm otak baby? And size otak bengkak dri size normal? Anyone? ? sy 23weeks

5 Balas

Doc xleh buat apa.. Cuma kena tunggu baby keluar dulu.. Sy pun sama.. Now 34w.. Dah keluar nnt baru doc boleh decided nak buat apa.. Cuma bnyk kan berdoa saja.

4y ago

Macam mana skrang baby ok ke sis, sya pun detect baby lebih cecair..

Saya pun macam tu juga.. doktor panggil Ventriculomegaly. Esok nak jumpa pakar di HBKL. Semoga semuanya baik2 sahaja. Doakan ya.. 😔

2y ago

Mcm mna nk bg hilangkn?

anak sy ad cecair dlm kepala tp sikit lilitan kepala norml.tp sy rsau ank dah 2bln lbih.kmrin scan kepala di hosptl sbrg jaya

2y ago

Hi sis , mcm mana keadaan anak skrg? Ok ke atau ade efek , sy pun dr check ada cecair lebih dalam kepala anak ,

In shaa Allah, Semoga Allah permudahkan segala urusan sis...

Hi sis what happened now ya