Baby Boy

Hi mommies, saja nak tnya pengalaman korg bersalin baby boy time berapa week? I now 38w 3d. And boleh share apa tanda-tanda sebelum bersalin?

5 Balas

I bersalin my baby boy awal seminggu from due date. Pagi2 subuh turun darah, then rasa sakit contractions sikit, pergi hospital dalam pukul 11 pagi, pecah air ketuban petang tu, 1 pagi esoknya baru bersalin 😊

5y ago

2cm, doc suruh balik dulu sebab rumah dekat 😅 petang tu sakit kuat baru pergi hospital balik.

Saya ngam2 38weeks. Baby boy anak pertama.kandungan ke2. My sister 40weeks 3days baby boy anak pertama kandungan pertama.

Sy skrg 38w5d..xda tanda2 lg.. Klu overdue serah diri😅😅

4y ago

Saya 39 weeks,sama jugak xde tanda lagi

Saya baby boy 39weeks and 2days

39week